Dit wordt voortaan je favoriete work-out

Dit wordt voortaan je favoriete work-out

Terwijl je er als een berg tegenop zag wanneer je met de ringen in de weer moest, trampoline ging springen of er een coopertest op het programma stond, was er altijd dat ene lichtpuntje wanneer het hele gymlokaal was omgetoverd tot een heuse apenkooi. Hoewel je waarschijnlijk altijd heb gedacht dit nooit meer te gaan doen, introduceert ApenkooiGym nu het apenkooien voor volwassenen. 

Jeugd

In de touwen klimmen, over de matten heen rollen en snel over een bok heen springen. Grote kans dat je nog weleens aan die leuke momenten terugdenkt. Vooral wanneer je met een rood hoofd staat te zweten in de gym. De mensen achter ApenkooiGym dachten er precies hetzelfde over en besloten het spel weer terug in de gymzalen te brengen. Dit keer niet voor jonge kinderen, maar juist voor volwassenen.

Work-out

Maar hoe oud je ook bent, volgens meester Sebas voel je je al snel weer kind. "Je wordt echt weer even klein. Rollen over de grond et cetera. Ja, dat is echt super mooi". Voorlopig bieden alleen Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Den Haag en Rotterdam het aan. Super leuk om met je vriendinnen te doen en je verbrandt er tegelijkertijd ook nog eens aardig wat calorieën mee. Leuker dan dit wordt het niet!

Bron: Grazia Beeld: iStockphoto


Recent


Gerelateerde artikelen