Eetdagboek Lisa Michels

Lisa Michels vertelt wat zij eet op een dag.

 

Benieuwd naar de eetgewoonten van BN’ers? Lisa Michels deelt ze met ons. 

Over Lisa Michels 

Lisa Michels is presentatrice, model, youtuber en actrice. Ze heeft 50.000 volgers op Instagram en 28K abonnees op haar YouTube-kanaal. Lisa deed in 2015 mee aan K3 zoekt K3, was in datzelfde jaar finalist bij Miss Nederland, werkte als verslaggever voor Shownieuws en presenteert momenteel De ochtendshow to go op ad.nl. Verder laat ze haar zangtalent zien in het programma It takes 2 op SBS6.

Leeftijd: 29 jaar
Lengte: 1,73 m
Gewicht: 63 kilo
In shape? ‘Ik probeer minimaal één keer per week te sporten, en dan volg ik altijd de Holy Shred-les bij Saints & Stars in Amsterdam. Ik ben helemaal niet bezig met mijn gewicht, méér met hoe ik me voel en hoe ik in mijn vel zit.’

Eetdagboek 

4:00

‘Ik moet vandaag De ochtendshow to go presenteren, dus mijn wekker gaat om vier uur ’s nachts. Ik begin met een matcha-thee. Die vind ik niet alleen heel lekker, maar heb ik ook echt nodig om wakker te worden.’

5:45

‘Terwijl mijn make-up wordt gedaan in de studio, eet ik de overnight oats die ik van huis heb meegenomen. Met havermelk, chia- en lijnzaad, frambozen, bramen en lekker veel kaneel voor de smaak. Ik vind het belangrijk om goede koolhydraten te eten, zodat ik genoeg energie heb voor de show.’

11:00

‘Ik ben weer thuis en heb honger, dus ik eet twee volkorenrijstwafels met kipfilet.’

13:00

‘Ik lunch stevig met twee gebakken eitjes met spinazie en champignons, dat vult lekker. De hele dag door drink ik veel water.’

15:30

‘Ik neem een plakje van mijn zelfgebakken bananenbrood, gemaakt van havermout, banaan, ei en kaneel. Niet alleen omdat ik trek heb, maar ook om een beetje te snoepen.’

18:30

‘Ik eet verse zalm, daar ben ik gek op, met veel broccoli. Daarbij eet ik zoete aardappel uit de oven met citroen, olijfolie en peper en zout. De zoete aardappelblokjes doe ik trouwens eerst even zeven minuten in de magnetron, zodat ze lekker zacht worden. Bij de zalm heb ik sojasaus, en ik heb zelf een mager dipsausje gemaakt van kwark, citroensap en dille.’

20:30

‘Ik maak een cafeïnevrije koffie met havermelk. Daarbij neem ik een stukje 85 procent pure chocola. Ik eet momenteel heel gezond, maar ik beloon mezelf ook af en toe met een lekkere brownie of een wijntje in het weekend.’

Laatste nieuws